Voordelen van drinkwater en de beste recepten om gehydrateerd te blijven (2024)

Voordelen van drinkwater en de beste recepten om gehydrateerd te blijven (1)

Water is een van de belangrijkste bronnen van ons voedsel, we moeten gehydrateerd zijn en het is het beste element op onze planeet dat ons van hydratatie kan voorzien. Ons lichaam heeft behoefte de werking ervan regelen drinken vloeistoffen die dat voordeel in alle opzichten bieden.

Wat levert water ons lichaam op?

Hydratatie is de meest essentiële kwaliteit, omdat het ons lichaam op het niveau houdt dat we nodig hebben en onze lichamelijke gezondheid behoudt. Regel onze functies omdat het ingrijpt in de flexibiliteit van onze weefsels, spieren en de goede ontwikkeling van het zenuwstelsel en onze hersenen.

Onbedoeld, altijd helpt de spijsvertering en het zorgt ervoor dat ons bloed met volledige regelmaat stroomt, net als onze ademhaling. Door het water te drinken dat het lichaam dagelijks nodig heeft, blijven veel ziekten op afstand en hebben we geen grote hoofdpijn.

Is het belangrijk om water te drinken in de zomer?

Blijkbaar in de zomer moeten we goed hydrateren, vooral op de heetste dagen. Door vloeistoffen of water te drinken reguleren we onze lichaamstemperatuur, omdat het lichaam transpiratie en zweet gebruikt als mechanismen om zichzelf af te koelen. Door dat zweet af te voeren, moet het lichaam deze vloeistoffen ongetwijfeld vervangen. en hoe moet je dat doen? Zonder twijfel voornamelijk water of een andere gezonde vloeistof drinken.

Voordelen van drinkwater en de beste recepten om gehydrateerd te blijven (2)

Hoeveel water kun je per dag drinken?

Het waterverbruik zal vooral van verschillende factoren afhangen leeftijd, geslacht, weer en fysieke activiteit van de persoon. Het wordt aanbevolen binnen mannen die tussen de 2,5 liter per dag drinken. Vrouwen moeten 2 liter per dag drinken. Maar in de zomer moet die hoeveelheid omhoog, van 2 naar 3 liter per dag en afhankelijk van de omstandigheden van de persoon en of de temperatuur extreem is.

We moeten meer water drinken dan we willen, maar ook niet zonder overboord te gaan. In de zomer moet je goed gehydrateerd blijven en dat is erg belangrijk drink, ook al heb je geen dorst, vooral bij kleine kinderen, zwangere vrouwen, ouderen en werknemers met zware werktijden. Welk soort water is ideaal? Het is bronwater, een natuurlijk water met een lage mineralisatie.

Drankjes om deze zomer goed te hydrateren

We hebben een compilatie gemaakt die je leuk zult vinden, zodat je drankjes kunt kiezen die voor smaak en hydratatie zorgen. We zullen beginnen met een selectie limonades, allemaal met liefde gemaakt en met smaken die je zullen verrassen.

Voordelen van drinkwater en de beste recepten om gehydrateerd te blijven (3)

watermeloen limonade

Onze watermeloen limonade is perfect voor de zomer. Het wordt heel vers geserveerd en is geliefd bij het hele gezin, vooral bij kinderen.

Voordelen van drinkwater en de beste recepten om gehydrateerd te blijven (4)

Matcha-thee limonade

Matcha thee limonade. Een verfrissend drankje, vol van smaak, origineel, kleurrijk en heerlijk dat je in minder dan 5 minuten klaar maakt.

Voordelen van drinkwater en de beste recepten om gehydrateerd te blijven (5)

Limonada

Wil je genieten van een echte limonade? Het is rijk, verfrissend en met uw Thermomix® is het binnen 2 seconden klaar.

Voordelen van drinkwater en de beste recepten om gehydrateerd te blijven (6)

Selderij, appel en muntlimonade

Met deze limonade van selderij, appel en munt heb je een verfrissend, vochtafdrijvend en suikervrij drankje om de zomerse hitte te sussen.

Voordelen van drinkwater en de beste recepten om gehydrateerd te blijven (7)

Alkalische limonade voor zachte voeding

Met deze alkalische limonade voor zachte voeding blijf je natuurlijk, snel en gemakkelijk gehydrateerd met je Thermomix.

Voordelen van drinkwater en de beste recepten om gehydrateerd te blijven (8)

Lavendel limonade

Heerlijke en verfrissende lavendellimonade die ons al het goede in citroenen geeft en ons helpt te ontspannen en zonder problemen te slapen.

Voordelen van drinkwater en de beste recepten om gehydrateerd te blijven (9)

Pepermuntlimonade

Verfrissende en heerlijke limonade, met een exotisch vleugje pepermunt. In slechts 2 seconden hebben we een heerlijk drankje klaar.

Voordelen van drinkwater en de beste recepten om gehydrateerd te blijven (10)

Gember-limonade

Verfrissende limonade met limoen en gember waarmee je hoge temperaturen kunt bestrijden. Het wordt de drank van de zomer vanwege zijn smaak en omdat het gemakkelijk en snel is

Frisdranken zijn de perfecte drank voor warme dagen en hier presenteren wij het beste, met topingrediënten en zonder kunstmatige aroma's.

Voordelen van drinkwater en de beste recepten om gehydrateerd te blijven (11)

Grapefruit en rozemarijn frisdrank

Grapefruit en rozemarijn frisdrank zullen je favoriete zomerdrank zijn. Klaar in minder dan 1 minuut en met een smaak die je dorst zal lessen.

Voordelen van drinkwater en de beste recepten om gehydrateerd te blijven (12)

Citroen Fanta in Thermomix

We gaan thuis een frisdrank bereiden die smaakt naar Lemon Fanta. We zullen heel weinig ingrediënten gebruiken: citroenen, suiker en bruisend water.

Voordelen van drinkwater en de beste recepten om gehydrateerd te blijven (13)

Cherry frisdrank

Verfrissende kersendrank. De frisdrank wordt favoriet vanwege zijn smaak en zijn bubbels. Ideaal om te verrassen op een meisjesverjaardag.

Voordelen van drinkwater en de beste recepten om gehydrateerd te blijven (14)

Orange Fanta in Thermomix

Het zelfgemaakte recept voor een bekend drankje: Fanta Orange. We hebben maar drie ingrediënten nodig en over een tijdje hebben we het klaar.

Smoothies, slushes of natuurlijke sappen Het andere voorstel is om gehydrateerd te blijven, met ingrediënten uit fruit en met meer ideeën waar het hele gezin van houdt.

Voordelen van drinkwater en de beste recepten om gehydrateerd te blijven (15)

Sinaasappelsap

Wil je een verfrissend sinaasappelsap maken met Thermomix? In dit recept zie je hoe gemakkelijk het is om deze drank voor het hele gezin te maken.

Voordelen van drinkwater en de beste recepten om gehydrateerd te blijven (16)

Sinaasappel- en aardbeiensap

Dit sinaasappel- en aardbeiensap zit boordevol vitamines en mineralen. Het is perfect om de dag goed te beginnen en ons dieet vol te houden.

Voordelen van drinkwater en de beste recepten om gehydrateerd te blijven (17)

Perensap, zoals gekocht

De smaak van dit perensap doet je denken aan die van het verpakte sap dat we in supermarkten vinden, hetzij in een tetrablok of in een fles.

Voordelen van drinkwater en de beste recepten om gehydrateerd te blijven (18)

Druivensap en kiwi

Met dit kiwi- en druivensap kun je gemakkelijk voor jezelf zorgen en profiteren van seizoensproducten die ons...

Voordelen van drinkwater en de beste recepten om gehydrateerd te blijven (19)

Zomer zonsondergang sap

Het zomerse zonsondergangsap is een drankje dat we met Thermomix in 2 minuten kunnen maken en dat helpt niet om in de zomer een stralende huid te hebben.

Voordelen van drinkwater en de beste recepten om gehydrateerd te blijven (20)

Zomersap voor de huid

Zomersap voor de huid op basis van sinaasappel, wortel en selderij. Heerlijk, gezond en makkelijk te maken met Thermomix. En met slechts 20 kcal.

Voordelen van drinkwater en de beste recepten om gehydrateerd te blijven (21)

Wortel- en grapefruitsap voor verkoudheid

Een krachtig sap om de symptomen van verkoudheid te bestrijden, boordevol vitamine C en antioxiderende en spijsverteringseigenschappen.

Voordelen van drinkwater en de beste recepten om gehydrateerd te blijven (22)

Natuurlijk papaja- en kokossap

Wil jij een gezond en gezond leven gaan leiden? Probeer dit natuurlijke kokos- en papajasap met essentiële voedingsstoffen.

Voordelen van drinkwater en de beste recepten om gehydrateerd te blijven (23)

Ananas, sinaasappel en mangosap

Dit ananas-, sinaasappel- en mangosap helpt je de dag op een gezonde manier te beginnen. Het is gemaakt met vers fruit en zit boordevol vitamines en voedingsstoffen.

Voordelen van drinkwater en de beste recepten om gehydrateerd te blijven (24)

Kaki persimmon en sinaasappelsap

Persimon en sinaasappelsap van persimmon is een heerlijke drank vol vitamines en met een intense oranje kleur.

Voordelen van drinkwater en de beste recepten om gehydrateerd te blijven (25)

Smoothie van ananas-, sinaasappel- en meloenijs

Deze smoothie met ananas-, sinaasappel- en meloenijs is verfrissend en heeft al het goede van natuurlijk fruit. Perfect om mee te nemen naar het strand of zwembad.

Voordelen van drinkwater en de beste recepten om gehydrateerd te blijven (26)

Aardbei isotone drank

Deze heerlijke isotone aardbeiendrank helpt je gehydrateerd te blijven en te herstellen van je fysieke activiteit. Klaar in 1 minuut met uw Thermomix.

Voordelen van drinkwater en de beste recepten om gehydrateerd te blijven (27)

Ontstekingsremmende smoothie van mango, ananas en kurkuma

Ontstekingsremmende smoothie van mango, ananas en kurkuma. Tropische smaak, een super romige textuur, een mooie gele kleur en supergezond.

Voordelen van drinkwater en de beste recepten om gehydrateerd te blijven (28)

Meloen, Paraguayaanse en nectarine smoothie

Heerlijke en verfrissende smoothie gemaakt met meloen, Paraguayaanse en nectarine, perfect om een ​​goede hoeveelheid fruit naar ons lichaam te brengen.

Voordelen van drinkwater en de beste recepten om gehydrateerd te blijven (29)

Watermeloen en bananen smoothie and

Super verfrissende smoothie van watermeloen en bananen. Het is heel gemakkelijk, eenvoudig en het zal perfect zijn voor de zomer.

Voordelen van drinkwater en de beste recepten om gehydrateerd te blijven (30)

Groene spinazie en kokos-smoothie

De zomer is de perfecte gelegenheid om voor onszelf te gaan zorgen, en eerlijk gezegd is deze spinazie en...

Voordelen van drinkwater en de beste recepten om gehydrateerd te blijven (31)

Smoothie van sinaasappel, wortel en gember

Smoothie in 1 minuut die je alle energie geeft om de ochtend met kracht tegemoet te treden. En een heerlijke smaak met frisse en exotische accenten.

Voordelen van drinkwater en de beste recepten om gehydrateerd te blijven (32)

ACE drankje

ACE-sap, met vitamine A, C en E gemaakt in Thermomix, maar het lijkt gekocht. Nog een drankje voor de zomer, perfect voor het hele gezin.

Je kunt de speciale drankjes voor volledig welzijn in ons lichaam, hetzij door middel van dieet, detox of vetverbrander. Daarnaast bieden ze eersteklas ingrediënten boordevol vitamines.

Voordelen van drinkwater en de beste recepten om gehydrateerd te blijven (33)

Ontgiftend sap van appel, komkommer en selderij

Ontgiftende appel, selderij, komkommer en citroensap. Het is een detox-sap of groen sap, ideaal voor het elimineren van gifstoffen die worden geproduceerd door voedsel, stress en stedelijke levensstijl. En het is heerlijk.

Voordelen van drinkwater en de beste recepten om gehydrateerd te blijven (34)

Zelfgemaakte isotone drank

Geniet van deze zelfgemaakte isotone drank, zonder kleurstoffen of bewaarmiddelen. Klaar in 2 minuten en met natuurlijke ingrediënten. Essentieel als u voor uzelf wilt zorgen.

Voordelen van drinkwater en de beste recepten om gehydrateerd te blijven (35)

Detox shake

De detoxshake is een gemakkelijke en gezonde manier om fruit en groenten te eten. Deze shake, populair bij beroemdheden, zal je niet helpen om je ideale gewicht te behouden.

Voordelen van drinkwater en de beste recepten om gehydrateerd te blijven (36)

Vetverbrandend sap

Leer hoe u vetverbrandend sap kunt bereiden in Thermomix, een pomp van vitamines, antioxidanten en mineralen die zeer caloriearm is en u helpt af te vallen.

Voordelen van drinkwater en de beste recepten om gehydrateerd te blijven (37)

Anti-cellulitis shake

Met deze anti-cellulitis shake en onze Thermomix is ​​het gemakkelijk om voor jezelf te zorgen. Een drankje met matcha-thee waar je ook nog eens energie van krijgt.


Voordelen van drinkwater en de beste recepten om gehydrateerd te blijven (2024)
Top Articles
The Daily News Leader from Staunton, Virginia
300 years of cannabis policy in North Carolina — marijuana, hemp and related products
Laura Loomer, far-right provocateur who spread 9/11 conspiracy theory, influencing Trump as he searches for a message | CNN Politics
Mansfield Shower Surround
Dr. Hannah Straight Website
Irela Torres Only Fans
Nail Salon In Victoria Tx Mall
Best Seafood Buffet In Laughlin Nevada
Santa Maria Cars Craigslist
Cbse Score Conversion 2022
Rice explains personal reason for subdued goal celebration against Ireland
7 Best Character Builds In Nioh 2
Levidia 2019
Msft Msbill Info
Jennifer Lenzini Leaving Ktiv
Madison.ellee
The First 10 Years, Leslie Bricusse - Qobuz
Ilovekaylax
R/Chinatime
Townsend Funeral Home Dublin Ga Obituaries
Suman Gharti on LinkedIn: Yashoda [2022] Hindi Dubbed Full Movie In 4K UHD | Samantha, Unni…
Food Delivery Near Me Open Now Chinese
Spinning Gold Showtimes Near Mjr Westland Grand Cinema 16
Naval Academy Baseball Roster
Chittenden County Family Court Schedule
Death Valley National Park: The Complete Guide
Toernooien, drives en clubcompetities
Sprinter Tyrone's Unblocked Games
Ullu Web Series 123
Buffalo Bills Football Reference
Point After Salon
Cia Decrypter
Craigslist Gigs Wichita Ks
9132976760
Aka.ms/Compliancelock
Orbison Roy: (1936 1988) American Singer. Signed 7 X 9
Filmy4Wap Xyz.com 2022
Theatervoorstellingen in Roosendaal, het complete aanbod.
Craigslist Cars And Trucks By Owner Seattle
Free Stuff Craigslist Roanoke Va
Gmc For Sale Craigslist
Walmart Neighborhood Market Pharmacy Phone Number
Jodie Sweetin Breast Reduction
How To Delete Jackd Account
80s Z Cavaricci Pants
Galen Rupp Net Worth
Crossword Answers, Crossword Solver
8569 Marshall St, Merrillville, IN 46410 - MLS 809825 - Coldwell Banker
Caldo Tlalpeño de Pollo: Sabor Mexicano - Paulina Cocina
Omaha World-Herald from Omaha, Nebraska
Mecklenburg Warrant Search
Ravenna Greatsword Arcane Odyssey
Latest Posts
Article information

Author: Greg O'Connell

Last Updated:

Views: 5548

Rating: 4.1 / 5 (42 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Greg O'Connell

Birthday: 1992-01-10

Address: Suite 517 2436 Jefferey Pass, Shanitaside, UT 27519

Phone: +2614651609714

Job: Education Developer

Hobby: Cooking, Gambling, Pottery, Shooting, Baseball, Singing, Snowboarding

Introduction: My name is Greg O'Connell, I am a delightful, colorful, talented, kind, lively, modern, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.